Bærekraft

Tall Ships Races Arendal har tatt en proaktiv tilnærming til bærekraft ved å sette i gang en bærekraftskomité som skal være en del av kjerneorganiseringsteamet. Sammen med vår store gruppe frivillige, jobber vi for å integrere bærekraft i hvert aspekt av arrangementet. Vår innsats styres ved å bruke FNs bærekraftsmål. 

The 2030 Agenda for Sustainable Development, adopted by all United Nations Member States in 2015, provides a shared blueprint for peace and prosperity for people and the planet, now and into the future. At its heart are the 17 Sustainable Development Goals (SDGs), which are an urgent call for action by all countries – developed and developing – in a global partnership (THE 17 GOALS | Sustainable Development (un.org)

For tiden er mer enn 100 frivillige med på å skape et av Arendals største samfunnsfokuserte arrangement. 

Vi kobler sammen mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse for å være en del av en spennende og morsom forberedelsesperioden.

Tall Ships Races støtter likestilling og ønsker alle velkommen. 

Vi fremmer universell sosial og økonomisk inkludering gjennom alle våre aktiviteter under og i forkant av arrangementet.

Vi støtter miljøansvar ved å organisere et fullt sertifisert grønt arrangement med Miljøfyrtårn.

Tall Ships Races utdanner om utfordringer og muligheter rundt bærekraftige hav og organiserer flere nøkkelaktiviteter rundt tilstanden til våre hav.

Arrangementet vårt er en del av et større økosystem i Arendal og det globale Tall Ships-miljøet. Vi samarbeider med et bredt spekter av aktører for å oppmuntre til lokalt og internasjonalt vennskap, samt opplæring for unge mennesker i seilingskunsten.