Frivillighet

Vi trenger mange flinke folk

2023 blir magisk. Vi skal sammen skape den største folkefesten Arendal har hatt. 

Som frivillig er du en viktig del for å lykkes med dette store arrangementet. 

Vi vil at mannskapet på skutene og besøkende i byen vår skal få en opplevelse de aldri vil glemme. Du vil bli en del av en gjeng på over 400 engasjerte og flotte mennesker. Små og store oppgaver skal løses, så her trengs det pågangsmot og et stort smil. 

Start video

Bli frivillig

Vi kan allerede nå si at vi har behov for trivselsvakter, riggere, frivllligsenteret, mannskapssenter og Liason officers.

Mer utfyllende informasjon om hva vi trenger hjelp til kommer snart.

Servering/Bar

Liker du feststemte mennesker, høyt tempo og teamarbeid? Da kan servering være området for deg. Oppgavene er blant annet å selge drikke, sørge for at ingen blir overstadig beruset, vaske og rydde. Godt humør og et snev av humor kan være fordel i denne rollen.

Bærekraft og miljø

Vi satser selvsagt på et par prosjekter som setter fokus på liv under vann og mindrer ulikheter for å nevne noe. Da trenger vi noen som ønsker å være med å hjelpe med ulike ting. Kanskje vi også trenger noen som kan sortere og plukke søppel.
PS: FÅ plasser. Første mann/kvinne til mølla!

Bærekraft og miljø 

Vi satser selvsagt på et par prosjekter som setter fokus på liv under vann og mindrer ulikheter for å nevne noe. Da trenger vi noen  som ønsker å være med å hjelpe med ulike ting. Kanskje vi også trenger noen som kan sortere og plukke søppel.
PS: FÅ plasser. Første mann/kvinne til mølla!

Identitet 

Denne gruppa er for de kreative maritime sjelene der ute! Seksjonen lager skilt, pynt og dekorasjoner til å pynte hele byen i forkant av festivalen og hjelpe oss i etterkant av festivalen og ta ned skipt m.m

Her er det mye hygge og samhold-garanti!

Kaospilot 

Dersom du liker å være litt overalt, og er en som tar en utfordring på strak arm, er kaospilot jobben for deg. Under ethvert arrangement oppstår det større eller mindre utfordringer som krever en løsningsorientert, blid og tilpasningsdyktig person. Dette kan være alt fra å peke fortapte deltakere i riktig retning, tappe øl, rigge en scene eller gi noen et oppmuntrende ord.

Backstage 

Her trenger vi folk til flere forskjellige oppgaver; transport, hospitality,artistkontakt, rigg og deco. Det vil si at vi trenger noen med førerkort, noen til å lage mat og noen til å kunne rigge opp og pynte på backstage området. Her trenger vi deg som er en gledesspreder og som ikke er redd for en utfordring.

Administrasjon 

Administrasjon er området for deg som er serviceinnstilt, liker å arbeide strukturert med organisering og gjennomføring av et arrangement. Til tider kan det være hektisk. Her vil man sannsynligvis jobbe i administrasjonen der man blir kontororganisator

Frivilligsenteret

Frivilligsenteret er stedet hvor de frivillige kan samles og ta en pause med mat under dagene. Frivillige her skal registrere, koordinere, dele ut utstyr og servere mat til de over 400 frivillige som er med å gjøre en hederlig innsats under arrangementet, svare på det de måtte ha av spørsmål og sørge for at senteret er rent og ryddig.

Mannskapssenteret 

Dette er stedet hvor mannskap og medseilere kan trekke seg tilbake. Her vil du hjelpe til med påmelding og informasjon om aktiviteter som for eksempel turer til Merdø, fotballturnering ved Granehallen, tautrekkingskonkurranse på Bryggen, andre sportsaktiviteter og Crew Party

Publikumsinformasjon 

Det settes opp flere informasjonsfelt i byområdet, og her trenger vi dyktige folk som kan håndtere alle mulige henvendelser smilende og imøtekommende. Du vil hjelpe med programinfo, spørsmål om skuter og utstillere, og blir The Tall Ships Races Arendal sitt ansikt utad mot publikum og skutemannskaper. 

Liaisonofficer

Liaison-tjenesten er for deg som ønsker å jobbe som kontaktleddet mot skutene. En liaisonoffiser (LO) er en som kan være selvstendig og kunne ta ansvar for å løse de fleste oppgaver på egenhånd, eller sammen med TSR-organisasjonen. Det kan være en fordel å kunne mer enn to språk i denne rollen, men dette er ikke et krav. En LO bør kunne være tilgjengelig 24 timer i døgnet mens skutene ligger til kai.

Havn og fartøy:

Fullt!

Opprigg/nedrigg: 

Liker du å skape ting og strukturer med hendene og se resultatet av arbeidet ditt komme til live? Da er dette området for deg. I denne posisjonen vil du arbeide i team i forkant av arrangementet for å rigge byen til fest med fysiske installasjoner som scener, gjerder og telt. På samme måte blir du med og rydder bort i etterkant. Denne rollen vil gi deg tid til å delta under arrangementsdagene og se din egen kreasjon i bruk. Kan du kjøre bil? Eller kanskje gaffeltruck? Få det gjerne med i søknaden. Det er en fordel at du har en god rygg. For det kan være tunge løft.

Trivsels(vakt)

Er du glad i mennesker og har et godt humør? Da er denne rollen for deg. Arbeidet går ut på å kontrollere gjesters adgang til et område, passe på at alle gjestene har det fint, og stå vakt ved innganger/trafikk. Som trivsels(vakt) er du ofte det første møte gjestene får med arrangementet.

Presserunner

Her kommer det mer informasjon. Men her er det en fordel at du har erfaring med å koordinere folk og foto.

Promo gruppa 

Poromotere arrangementet, henge opp plakater i forkant av arrangementet, legge brosjyrer i butikker etc.

Ansvar for ett par stands i sentrum før eventet og forteller om Tall Ships Races og hva som skjer mellom 3-6 august 2023.

Medic

Her krever vi at du har kompetanse innen helsevesen eller studerer helse. 

Her er man der det skjer til enhver tid. Det kan være publikummere, crew, frivillige eller andre som kan få behov for hjelp; enten med skade, sykdom, behov for noen å snakke med eller lignende.

Promo gruppa 

Poromotere arrangementet, henge opp plakater i forkant av arrangementet, legge brosjyrer i butikker etc.

Ansvar for ett par stands i sentrum før eventet og forteller om Tall Ships Races og hva som skjer mellom 3-6 august 2023.