Vertskapsbyen Arendal

The Tall Ships Races Arendal

For første gang har Arendal fått æren av å være offisiell vertskapshavn for The Tall Ships Races 3. – 6. august 2023 vil byen fylles med de største og vakreste seilskutene i verden.

Arendal har lang tradisjon og et godt rykte som arrangør for for internasjonale og offentlige arrangementer. Den varme og vennlige atmosfæren, gjestfriheten og entusiasmen, kombinert med vakre omgivelser, gjør det spesielt for de internasjonale mannskapene å komme til Arendal.

Viktige aktører i The Tall Ships Races Arendal

Sail Training International

Sail Training International // The Tall Ships Races organiseres av Sail Training International. Organisasjonen har som formål å motivere, utvikle, og utdanne ungdom i alderen 15-25 år gjennom seiltrening ombord på skutene. Dette uavhengig av nasjonalitet, religion og sosial bakgrunn. Trykk på linken nedenfor for å lese mer om STI. Ved å trykke videre inn på siden “Sail On Board” finner du i tillegg mer informasjon om regattaen, vertshavnene, og hvordan du kan bli en del av The Tall Ships Races.

Norsk Seiltreningsallianse

Norsk Seiltreningsallianse // En annen sentral aktør i denne forbindelse er Norsk Seiltreningsallianse. De gir norsk ungdom seilopplæring, i tillegg til å bidra med stipend til de som ønsker å ta del i regattaen. Du finner mer informasjon om deres arbeid ved å trykke på linken nedenfor.