Sponsorer

Har du lyst til å bli vår neste sponsor?​

Peder Syrdalen

Sponsoransvarlig

Når The Tall Ships Races i 2023 for første gang kommer til Arendal, med verdens vakreste innseiling, inviterer vi deg og din bedrift til å bidra. Her får dere mulighet til å bidra med utvikling og utdanning av ungdom på tvers av sosial bakgrunn, skape en folkefest med et bredt kulturprogram for hele familien, og vise ditt engasjement for byen.

For at vi skal få gjennomføre det arrangementet vi ønsker, trenger vi nå rundt 2,5 mill i gave- og sponsorkapital. Vi håper at næringslivet i Arendal og omegn ser sin besøkelsestid og bidrar. Takk til dere som allerede har bidratt.

Vi skal sørge for at beløp over det budsjetterte går til et større kulturprogram og et bredere sosialt engasjement. Det er flere grunner for å sponse The Tall Ships Races. Ulike sponsorkategorier gir ulike muligheter, men du får uansett anledning til å være med i et eksklusivt sponsornettverk sammen med arrangøren og resten av hovedkomiteen.

Vi vil tilby deg profilering i våre informasjonskanaler og under arrangementet. I tillegg er det en unik mulighet for å vise forskjellige sider av din bedrift:

Synlighet – vis at du er tilstede for Arendal. Med sine rundt 500.000 besøkende i Kristiansand i 2015 er dette er kanskje din beste mulighet for å nå bredt ut til Arendal og omegn

Sosialt engasjement – med fokus på ungdom uavhengig av sosial bakgrunn. Dette gjelder både inn mot medseilere/trainee til skutene, og inn mot selve arrangementet.

Blått hav – vi håper at Tall Ships Races kan sette et grønnere avtrykk. Vårt fokus er både plast i havet og en grønn maritim næring.

Ekte lidenskap – vis at du tar ditt ansvar sammen med resten av næringslivet, frivillighet og kommune for et fantastisk arrangement.

Aktivt sponsorat – vi oppfordrer våre sponsorer til å aktivt bruke sitt sponsorat til det beste for sine egne interessenter og arrangementet for øvrig. Benytt muligheten både i perioden inn mot arrangementet og under selve arrangementet.

Ta kontakt med sponsoransvarlig eller daglig leder for mer informasjon! Vi kommer mer enn gjerne og presenterer for deg og din bedrift. 

Hilsen,

Peder Syrdalen   
Sponsoransvarlig 

Våre sponsorer