Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. Denne siden oppdateres løpende etter hvert som vi får inn spørsmål fra frivillige.

KAN MAN JOBBE SOM FRIVILLIG UANSETT ALDER?


Nei, det er 18 års grense for å være med. Utover det så ønsker vi oss et team med mennesker fra alle aldersgrupper.

FÅR JEG MAT?


Ja, alle frivillige får forpleining. Der vil det serveres deilig og sunn mat, i tillegg til frukt og annen lett mat vil også være tilgjengelig.

FÅR JEG BILLETTER?

Som frivillig får du gratis inngang til alt som publikum også har tilgang til.

FÅR JEG SE SKIPENE?

Så lenge det ikke kolliderer med tildelt vakt, kan du se på skipene og bruke byen spm du vil. Husk også at publikum fremdeles vil henvende seg til deg og vil forvente din hjelp så lenge du går i TSRA antrekket. Du er vårt ansikt utad og skal alltid være imøtekommende og hjelpsom så lenge du er på arrangementet.

FÅR JEG ATTEST?

En generell attest blir tilgjengelig for nedlasting fra frivilligportalen. De som sender forespørsel til sin seksjonsleder, vil kunne få en individuell attest i etterkant av arrangementet. Attesten vil beskrive arrangementet, seksjonsområdet og dine arbeidsoppgaver. Mange frivillige skriver opp erfaringen på CV’en sin for å vise sitt samfunnsengasjement og tilbakemeldingen er at flere synes det å være frivillig tilfører ny og verdifull kompetanse.

KAN JEG SELV VELGE HVA JEG VIL JOBBE MED?


I din søknad om å være frivillig anbefales du å liste opp dine topp 3 prioriteringer ut fra hva du ønsker. Søknadene behandles fortløpende, og det vil også bli lagt vekt på tidligere erfaring og arbeidsvillighet. Det er med andre ord mye opp til deg selv å få jobbe med det du virkelig ønsker. Vi ønsker oss topp motiverte personer som gleder seg til å skape et flott arrangement.

KAN JEG SELV VELGE HVILKE DAGER JEG VIL JOBBE?

Du kan komme med ønske om dager, men du må også være forberedt på at din seksjonsleder kan tildele vakter dersom det blir nødvendig for å få kabalen til å gå opp.

KAN JEG JOBBE MED EN VENN?


Vi vil naturligvis forsøke å være fleksible slik at du kan jobbe sammen med en venn. Samtidig er det mange vakter som skal fordeles og bemannes, så vi kan ikke gi noen garanti for dette.

MÅ JEG GÅ I FRIVILLIGANTREKKET?

Alle frivillige anmodes til å gå i det offisielle TSRA-antrekket. Mer informasjon vil bli gitt i frivilligportalen der alle frivillige må være registrert.

HVOR MYE MÅ JEG JOBBE?

 

Det er lagt opp til at alle frivillige må jobbe minimum 2 dager.

HVOR MØTER JEG PÅ JOBB?


Informasjon om oppmøtetid og sted vil gis av din seksjonsleder når arrangementet nærmer seg. Dette er individuelt fra seksjon til seksjon, avhengig av hvilket arbeidsområde du har.

FINNES DET ET EGET OVERNATTINGSTILBUD FOR FRIVILLIGE?


Vi har dessverre ingen egne overnattingstilbud for frivillige.

HVOR MANGE FRIVILLIGE SKAL JOBBE UNDER TALL SHIPS RACES ARENDAL?


Det vil være til sammen 420 frivillige som jobber med arrangementet i 2022 og 2023.

Fant du ikke svar på det du lurte på? Send en mail til 
frivillighet@tallshipsracesarendal.no